Start verkoop Fase 2 Compacte woningen

Het is zover de onlineverkoop van de 20 compacte woningen in Hoflanen is gestart. Vanaf dit moment kun jij online je voorkeuren aangeven en je specifiek inschrijven voor woningtype Hofdame en Opperhoutvester. Op de website kan je via de woningzoeker de woningen van jouw voorkeur bekijken en de diverse verkoopstukken inzien. Hier vindt je onder andere de brochure, prijslijst, kopersinformatie, technische omschrijving, keuken brochure en verkooptekeningen.

 

Inschrijfproces 

Vanaf vandaag (26 maart 2021) 09:00 uur tot maandag 5 april 2021 17:00 kan jij je (digitaal)inschrijven voor jouw favoriete woning. Zorg ervoor dat je inschrijving, welke per e-mail wordt bevestigd, voor dit tijdstip is voltooid.

 

Hoe schrijf ik digitaal in?

Stap 1: Log in op jouw account
Stap 2: Klik links in het menu op digitaal inschrijfformulier
Stap 3: Vul alle gegevens in
Stap 4: Onderteken met je muis of via touch (mobiel en tablet) het digitale inschrijfformulier
Stap 5: Je ontvangt ter bevestiging een e-mail.

* De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van je inschrijfformulier. Kandidaten met een hypotheekcheck hebben voorrang op kandidaten die geen hypotheekcheck hebben aangeleverd.

 

Vragen? 

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing die je niet dagelijks neemt. Olsthoorn makelaars en Frisia makelaars staan jullie graag terzijde om je zo goed mogelijk te informeren. Neem gerust contact met ze op.