Het laatste nieuws uit Hoflanen…

Fase 1 Hofwoningen  

Ruim een maand na de toewijzing van de hofwoningen in Fase 1 kunnen wij melden dat meer dan 80% van de woningen verkocht zijn. Een mooie mijlpaal! Dit positieve nieuws heeft ook invloed op de start van de bouw. Deze zal naar verwachting eind Q2/begin Q3 starten. Dit betekent dat je naar verwachting in juni wordt uitgenodigd voor het passeren van de leveringsakte bij de notaris.

 

Fase 2 Compacte woningen 

Het moment komt steeds dichterbij. Op woensdag 17 maart 2021 zal de presale van Fase 2 van start gaan. Vanaf dit moment zijn de impressies en de prijzen bekend. Na de presale zal de officiële start verkoop volgen op vrijdag 26 maart 2021 en zijn de contractstukken gereed.

Inschrijfproces 

Vanaf vrijdag 26 maart 2021 09:00 tot en met maandag 5 april 2021 17:00 kan jij je inschrijven voor jouw favoriete woning. Zorg ervoor dat je inschrijving, welke per e-mail wordt bevestigd, voor dit tijdstip is voltooid.

Hoe schrijf ik digitaal in?

Stap 1: Log in op jouw account (of maak een account aan)
Stap 2: Klik links in het menu op digitaal inschrijfformulier
Stap 3: Vul alle gegevens in
Stap 4: Onderteken met je muis of via touch (mobiel en tablet) het digitale inschrijfformulier
Stap 5: Je ontvangt ter bevestiging een e-mail.

* De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van je inschrijfformulier. Kandidaten met een hypotheekcheck hebben voorrang op kandidaten die geen hypotheekcheck hebben aangeleverd.

Hypotheekcheck 

Ben jij geïnteresseerd in een van de compacte woningen en wil jij graag een voorrangspositie krijgen bij de toewijzing van de woningen? Zet alvast jouw financiële check in gang zodat je deze al hebt bij de start verkoop op vrijdag 26 maart 2021.

 

Fase 3 Eengezinswoningen 

Zoals vorige week aangekondigd zal Fase 3 op woensdag 31 maart 2021 in verkoop gaan.