Aankondiging presale fase 2 

Het is bijna zover! De verkoop van de 20 compacte woningen komt er aan. Reserveer alvast woensdag 17 maart 2021 in je agenda, want op deze dag zal de presale van fase 2 van start gaan. Vanaf dit moment zijn de impressies en de prijzen bekend en kun je je via de website inschrijven. Na de presale zal de officiële start verkoop volgen en zijn de contractstukken gereed. Een schetsbeeld van deze woningen zie je boven aan dit nieuwsbericht.

Woningen Fase 2 
Fase 2 omvat 20 compacte woningen die verdeeld zijn in twee woningtypes die variëren in zowel grootte als uitstraling.
De Hofdame is een sfeervolle gelijkvloerse woning op de begane grond met tuin en beschikt over een woonoppervlakte van 62 m2 en een vrij op naam prijs vanaf 275.700 euro.
De Opperhoutvester is een karakteristieke tweelaagse bovenwoning met terras en beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2 en een vrij op naam prijs vanaf 338.700 euro.
Alle woningen worden voorzien van een keuken en een hoogwaardig afgewerkte badkamer. Bovendien beschikken alle woningen over een eigen berging voor het stallen van je fiets.
Meer informatie volgt 17 maart!

Stand verkoop fase 1
De verkoop van de hofwoningen loopt voorspoedig. Inmiddels zijn 18 woningen verkocht en de rest staat onder optie. De gesprekken met de makelaars vinden veelal digitaal plaats en contracten worden door de kopers vanuit huis getekend. Wij hopen dat we elkaar in de toekomst een keer live kunnen gaan ontmoeten.

RijswijkBuiten
Onderstaand tref je een link naar een video van RijswijkBuiten op een vrijdagmiddag:
RijswijkBuiten – Een vrijdagmiddag