Start presale Fase 2

Sla je vleugels uit aan de Parelmoervlinderlaan

In de tweede fase van Hoflanen realiseren we 20 compacte woningen aan de Parelmoervlinderlaan, met een herkenbaar Hollandse signatuur. Statige panden en rijk gedetailleerd metselwerk zorgen voor een vertrouwd en gevarieerd straatbeeld.

Welkom in Hoflanen

 

Vandaag is de presale van deze 20 compacte woningen gestart. De sfeervolle benedenwoning Hofdame en de karakteristieke bovenwoning Opperhoutvester. Beide woningen variëren zowel in grootte als in uitstraling. De impressies van deze woningen zijn vanaf NU te bekijken op de website van Hoflanen. Ook de brief met de prijslijst en de brochure staan nu online.

 

Start verkoop 26 maart
Hebben we je interesse gewekt? Dan kan jij je vanaf vrijdag 26 maart inschrijven op een bouwnummer. De inschrijving sluit op maandag 5 april 2021 om 17:00 uur. De toewijzing zal plaats vinden vanaf woensdag 7 april 2021. De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van je inschrijfformulier. Kandidaten met een hypotheekcheck hebben voorrang op kandidaten die geen hypotheekcheck hebben aangeleverd.

 

Vragen?
Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing die je niet dagelijks neemt. Wij staan je graag terzijde om je zo goed mogelijk te informeren. Neem gerust contact op met onze makelaars.